Cazare in Hunedoara la Urban Studio

Situat la doar 8 minute de Castelul Corvinilor, 4 minute de centrul orașului  (1.7 km), Urban Studio combina cu success confortul si detaliile hotelurilor de lux cu intimitatea unei locuințe primitoare. Un studio elegant, cu finisaje premium si dotări complete pentru o ședere extraordinară, potrivit atât pentru cazare in Hunedoara pe perioade scurte de timp cat si pentru perioade mai îndelungate. Intrare independenta, direct din bulevard, supravegheata video 24h. Parcare la strada, in fata Studioului (3m) sau parcare dedicata in spatele clădirii, cu supraveghere video 24h. Chicinetă modernă cu plită, hotă, espressor cafea, vesela si ustensile pentru gătit. Zona de luat masa, garderoba si baie ultra-modernă.

La doar 15-20m distanta de studio, intalniti diferite puncte practice de interes precum: Patiserie, Cofetarie, Restaurant, Super-Market cu program prelungit 7:00-23:00, Magazin Non-Stop, Magazin Legume si Fructe Proaspete, Farmacie, Frizerie, Statie Taxi, Statie Autobuz.

Oaspetii Urban Studio au clasificat aceasta proprietate pe Booking.com, ca fiind una din cele mai bune unitati de cazare din Hunedoara, cu o nota de 9.9 din 10.

Menu